ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ / ΝΕΑ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ετήσια Φωτογράφιση

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Σας υπενθυμίζουμε ότι την Δευτέρα, 9 Μαϊου, θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο, στα πλαίσια του ημερήσιου προγράμματος, η ετήσια φωτογράφιση.

Όπως σας έχουμε αναφέρει, δεν χρειαζόμαστε χρήματα στην παρούσα φάση, η πληρωμή θα γίνει όταν παραλάβετε τις φωτογραφίες.

Το μόνο απαραίτητο για την Δευτέρα είναι το όμορφο χαμόγελο των παιδιών μας!!!

Με εκτίμηση,

εκ μέρους του ΔΣ

Υ.Γ. Σας υπενθυμίζουμε τα παρακάτω:

Το πακέτο φωτογραφιών περιλαμβάνει

  1. 2 ατομικές φωτογραφίες 15Χ21
  2. 1 ομαδική φωτογραφία 15Χ21
  3. 4 φωτογραφίες ταυτότητας
  4. 1 Μαγνήτη με φωτογραφία
  5. 1 Πίνακας K-Fix με την φωτογραφία του παιδιού 20Χ30

Το πακέτο φωτογραφιών κοστίζει 10 ευρώ για κάθε παιδί (20 ευρώ συνολικά για 2 αδέρφια) ενώ για 3 αδέλφια συνολικά κοστίζει 27 ευρώ. Η πληρωμή θα γίνει με την παραλαβή του πακέτου μέχρι τα μέσα Μαΐου.

Για τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης συμπεριλαμβάνεται ως δώρο ένα αναμνηστικό λεύκωμα.

Για να τηρήσουμε τα απαραίτητα μέτρα, η φωτογράφιση θα γίνει σε εξωτερικό χώρο του σχολείου, ο φωτογράφος θα φοράει μάσκα προστασίας και θα έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Επίσης ο φωτογράφος δεσμεύεται οτι τα ψηφιακά αρχεία των φωτογραφιών δεν θα δημοσιοποιηθούν στο internet (social media,site κλπ) καθώς και ότι θα διαγραφούν εντός τριών μηνών από την ημέρα παράδοσης των φωτογραφιών.

Για να μπορέσει να γίνει η φωτογράφιση στο χώρο του σχολείου από επαγγελματία φωτογράφο, απαιτείται η υπεύθυνη δήλωση συναίνεσης των γονέων – κηδεμόνων των μαθητών/τριών.

Η υπεύθυνη δήλωση όπως αναφέρει, δεν σας υποχρεώνει σε αγορά των φωτογραφιών και άλλων προϊόντων που πιθανόν προκύψουν από την φωτογράφιση.

Ως Σύλλογος Γονέων συμβουλεύουμε όλους τους γονείς, ακόμα και αυτούς που δεν έχουν αποφασίσει αν θα αγοράσουν το πακέτο ή όχι, να επιτρέψουν στο παιδί τους να φωτογραφηθεί. Έτσι θα υπάρχουν όλα τα παιδιά της τάξης στην ομαδική φωτογραφία. Στη συνέχεια μπορούν να αποφασίσουν αν θέλουν να αγοράσουν το πακέτο.

Χωρίς τη δήλωση συναίνεσης, το παιδί σας δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στην αναμνηστική φωτογράφιση.