ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ / ΝΕΑ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πασχαλινό Παζάρι & Λαχειοφόρος Αγορά – 8 Απριλίου 2022

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Με μεγάλη μας χαρά, σας ανακοινώνουμε ότι την Παρασκευή, 8 Απριλίου 2022, 5:30 – 8:00, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, διοργανώνει στο προαύλιο του ΣχολείουΠασχαλινό Παζάρι και Λαχειοφόρο Αγορά, πάντα στα πλαίσια που μας επιτρέπει η κατάσταση με την πανδημία.

Για το Παζάρι μας φέτος, θα φιλοξενήσουμε το «Χαμόγελου του Παιδιού», όπου και θα διατεθούν, καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης, Πασχαλινά είδη προς ενίσχυση των δράσεων του Οργανισμού.

Σχετικά με την Λαχειοφόρο Αγορά του Συλλόγου μας, θα υπάρχει δυνατότητα αγοράς λαχνών από τις 5:30 μέχρι και τις 7:00 και στην συνέχεια θα λάβει χώρα η κλήρωση των δώρων.

Ο Σύλλογος κατάφερε να συλλέξει πολλά, ενδιαφέροντα δώρα και αναμένουμε και άλλα.

Η τιμή του Λαχνού ανέρχεται στα 2 ευρώ και τα έσοδα της λαχειοφόρου θα ενισχύσουν το ταμείο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, με σκοπό πάντα την βελτίωση των συνθηκών και την ενίσχυση της διδακτικής διαδικασίας για όλους τους μικρούς και μεγάλους μαθητές μας.

Εκτός της Παρασκευής, 8 Απριλίου, θα είναι εφικτή η προ-αγορά λαχνών, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

image.png

Σας περιμένουμε λοιπόν την Παρασκευή, 8 Απριλίου, να κάνουμε τις πασχαλινές αγορές μας, να σας δούμε, να συζητήσουμε μαζί σας και να δοκιμάσουμε την τύχη μας στην κλήρωσή μας!

Σημαντική Υπενθύμιση: Η μάσκα θα είναι υποχρεωτική, παρά το γεγονός ότι θα είμαστε σε ανοικτό χώρο και η είσοδος στο χώρο της εκδήλωσης θα γίνεται μόνο από την Μιαούλη.

Με εκτίμηση,

εκ μέρους του ΔΣ