ΝΕΑ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2021 του ΣΓΚ του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα

Αγαπητοί μας γονείς και κηδεμόνες,

Πλησιάζουν οι γιορτές και όλοι μας ανυπομονούμε να συναντηθούμε πάλι, για να ανταλλάξουμε ευχές όπως παλιά… αλλά λίγο διαφορετικά, τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες που προβλέπονται.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021, 10:00 – 14:00, στους χώρους του Σχολείου μας. 

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθούν δρώμενα έκπληξη μεταξύ 11:00 -13:00 !

Τα παιδιά μας, μαζί με τους εκπαιδευτικούς, θα έχουν ετοιμάσει χριστουγεννιάτικα στολίδια και αναμνηστικά που θα διατεθούν στο Bazaar. Σε αυτή μας την προσπάθεια καλούμε και εσάς να μας βοηθήσετε προσφέροντας δικές σας κατασκευές (παρακαλούμε όχι τρόφιμα), βιβλία ή επιτραπέζια παιχνίδια (ακόμα και χρησιμοποιημένα αλλά σε καλή κατάσταση) που μπορείτε να μας τα φέρετε την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, 18:00 – 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων του Συλλόγου, πάντα προς όφελος των παιδιών μας.

Θα συστήναμε, στο μέτρο πάντα του εφικτού και προς αποφυγή συνωστισμού, να προσέλθετε στο χώρο των εκδηλώσεων ως εξής:

                   10:00 – 12:00  Τάξεις   Α’, Β’, Γ’

                   12:00 – 14:00  Τάξεις   Δ’, Ε’, ΣΤ’

Σας περιμένουμε με τις οικογένειές σας, το κέφι σας, την… μάσκα σας και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή Rapid test 48 ωρών για να περάσουμε μια όμορφη και γιορτινή μέρα!

Σας ευχαριστούμε πολύ,

εκ μέρους του ΔΣ

Δεν ξεχνάμε :

  • Να συγκεντρώσουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας (τις ώρες της γιορτής) για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας…

&

Το γράμμα μας για τον Αη-Βασίλη!!!!!!