ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Αναβολή εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι δυστυχώς δεν συγκεντρώθηκαν οι απαραίτητες υποψηφιότητες για τις προγραμματισμένες για την Παρασκευή 08 Οκτωβρίου 2021, εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.

Ως εκ τούτου, η Εφορευτική Επιτροπή,λαμβάνοντας υπόψη το καταστατικό του συλλόγου, είναι αναγκασμένη να αναβάλλει τις εκλογές για την επόμενη εβδομάδα σε ημέρα και ώρες που θα σας ανακοινωθούν, ώστε να συμπληρωθεί η αναγκαία  λίστα υποψηφίων.

 Η Εφορευτική Επιτροπή θα αναμένει αιτήσεις συμμετοχής για το νέο ΔΣ του συλλόγου με email στο : sillogosgk3@gmail.com,

μέχρι τη Τρίτη 12/10/2021 στις 24:00 όπου θα αναφέρετε τα στοιχεία σας και την θέση για την οποία ενδιαφέρεστε.

Στην περίπτωση που δεν υπάρχουν πάλι υποψηφιότητες, ο Σύλλογος Γονέων του Σχολείου μας  δεν θα μπορέσει να προχωρήσει σε εκλογές και αυτο συνεπάγεται ότι δεν θα υπάρχει εκπροσώπηση των γονέων στη λειτουργία του σχολείου, στο Δήμο και στην Ενωση Γονέων.

Η εφορευτική επιτροπή αποτελείται από τους:

Χαλαμπαλάκη Χριστοπούλου Φανουρία

Κίτσου Παπαγερασίμου Κωνσταντίνα

Μενελάου Σπύρου Καλλιόπη (Κέλλη)

Σπανού Τζόβα Φανή (αναπληρωματικό μέλος)

Η Εφορευτική Επιτροπή παραμένει στη διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση.

Ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου μας ανέκαθεν υπήρξε δυναμικός, δραστήριος και αποτελεσματικός, δίνοντας λύσεις σε προβλήματα που προκύπτουν στη σχολική μας κοινότητα, δημιουργώντας ευκαιρίες για μάθηση και ψυχαγωγία και έχοντας πάντα ανοιχτή την πόρτα του στους γονείς.

Σε μια εποχή όπου προωθείτε αναβάθμιση του ρόλου του Συλλόγου Γονέων στη λειτουργία του σχολείου, σας καλούμε να δώσουμε συνέχεια στην πολυδιάστατη δράση του, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στα παιδιά μας.

Με εκτίμηση,

Η εφορευτική επιτροπή