ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ / ΝΕΑ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ 2021-22

Ευχόμαστε μια Καλή, Δημιουργική και Ασφαλή σχολική χρονιά για τους μαθητές/τριες και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας!

Ξεκινάμε την πρώτη μέρα αυτής της χρονιάς με τον καθιερωμένο Αγιασμό, τη Δευτέρα 13/09/2021 στις 8:30 π.μ. Ωρα προσέλευσης των μαθητών 8.05 με 8.15 πμ. και θα παραμείνουν μέχρι τις 9.15 περίπου.

Σας παραθέτουμε τον σύνδεσμο του επίσημου site του σχολείου http://3dim-gerak.att.sch.gr/autosch/joomla15/images/nea_anakoinoseis/agiasmos2021.pdf όπου παρέχονται όλες οι λεπτομέρειες για την έναρξη αυτής της σχολικής χρονιάς.

Παρακαλούμε τους γονείς να τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας, να φορούν τις μασκες τους και να μην στέκονται μπροστά στην πόρτα εμποδίζοντας την είσοδο των μικρών μας!

Σας υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος των μαθητών στο σχολείο θα γίνεται με επίδειξη της δήλωσης αρνητικού self test και με χρήση μάσκας.

Σχετικά με απαραίτητα self tests των παιδιών, σας ενημερώνουμε

👉 Οι μαθητές όλων των βαθμίδων προμηθεύονται από την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου ως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου έξι (6) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των τριών επόμενων εβδομάδων (13-3/10), δηλαδή ολόκληρου του Σεπτεμβρίου, και να προσέρχονται στο σχολείο σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.

🔴 ο προσυμπτωματικός διαγνωστικός έλεγχος για τον νέο κορωνοϊό μέσω αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας (self-test) είναι υποχρεωτικός για τους μαθητές και τις μαθήτριες,

🔴 η δωρεάν διάθεση self-test από τα φαρμακεία γίνεται μόνο κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, ώστε κατά τις διημερεύσεις και διανυκτερεύσεις να μπορούν να εξυπηρετούν έκτακτες ανάγκες.

Καλή αρχή με υγεία πάνω απ’ όλα!!