ΝΕΑ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σεπτέμβριος 2020 – Ιούνιος 2021

Αγαπητοί μας γονείς και κηδεμόνες,

 άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της ! Διαφορετική σίγουρα αλλά και γεμάτη εμπειρίες, γνώση, μάθημα….μάθημα ζωής!

Παρά τα εμπόδια και το στενάχωρο γεγονός ότι ακόμα μια χρονιά δεν είχαμε τη χαρά να οργανώσουμε την καθιερωμένη αποχαιρετιστήρια γιορτή του συλλόγου μας, ευχόμαστε σε όλους από καρδιάς Καλό Καλοκαίρι, Καλή Ξεκούραση!

Ευχαριστούμε τους Εκπαιδευτικούς και την Διεύθυνση  του σχολείου μας για την στήριξη που παρείχαν ποικιλοτρόπως στους μαθητές αυτή τη δύσκολη χρονιά.

Το πιο στοργικό μας αντίο θα θέλαμε να στείλουμε στα παιδιά που αποφοίτησαν από την Στ τάξη. Μεγάλωσαν κι αυτά τόσο γρήγορα και θα πάνε στο Γυμνάσιο… Ευχόμαστε  σε αυτά τα παιδιά  να συνεχίσουν με αισιοδοξία και δημιουργικότητα το ταξίδι της ζωής τους!!!

Εξαιτίας την πανδημίας και των μέτρων που έχουν ληφθεί, η εκλογική διαδικασία εντός του σχολικού έτους 2020-2021 του Συλλόγου Γονέων για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. δεν έγινε, αφού αυτή δεν επιτρέπεται. Για τον ίδιο λόγο δεν έχουν γίνει εκλογές στη συντριπτική πλειοψηφία των Συλλόγων Γονέων ανά την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον ν 4807 / 2021 (ΦΕΚ Α’ 96/11-6-2021) άρθρο 41 δόθηκε παράταση στη θητεία όλων των Συλλόγων ως τις 31/10/2021.

Το Δ.Σ. θα ανακοινώσει σύγκληση και ημερομηνία διεξαγωγής της Ετήσιας Τακτικής-Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, το Σεπτέμβριο του 2021.

Με την επιστροφή των παιδιών μας στις σχολικές τάξεις, θα σας παρακαλούσαμε, να συμμετέχετε στις εκλογές. Θα υπάρξει νέα επιστολή μας και ενημέρωσή σας, μέσα απο την ιστοσελίδα μας αλλά και στο σχολείο.

Κλείνοντας φέτος, θέλαμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς τους γονείς που ως απλά μέλη προσφέρετε στο Σύλλογο λίγο από το πολύτιμο ελεύθερό σας χρόνο και για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε .

Το Δ.Σ.  θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά σε γονείς και παιδιά μέχρι τις επόμενες εκλογές που θα γίνουν την νέα σχολική χρονιά. Ο σύλλογος πρέπει να έχει συνέχεια.

Με συνεργασία και αγάπη όλα μπορούν να γίνουν πιο όμορφα!

Ευχόμαστε το καλοκαίρι που ανοίγεται μπροστά μας να χαρούμε όλοι την πραγματική επικοινωνία με τα παιδια μας και τους γύρω μας και να αναπληρώσουμε ότι μας έλειψε τον προηγούμενο καιρό!

Καλή αντάμωση το Σεπτέμβρη με υγεία και όρεξη για ένα καινούριο ξεκίνημα!

Με εκτίμηση,

το ΔΣ του ΣΓΚ