ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ / ΝΕΑ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ/ ΔΩΡΕΑ Σ.Γ&Κ.

Αγαπητοί μας γονείς και κηδεμόνες,

Μετά από τόσες εβδομάδες, επιτέλους τα παιδιά μας επέστρεψαν στο οικείο τους περιβάλλον. Εκεί που ανηκουν. Εκεί που ξέρουν. Στο φιλόξενο περιβάλλον του σχολείου τους.

Επειδή η ψυχολογία τους έχει επηρεαστεί με την πανδημια μια έκπληξη περίμενε τα παιδιά του σχολείου μας. Μια υπέροχη ιδέα μετατράπηκε σε πράξη!

Μετά από πολύ κόπο αλλά με πολλή όρεξη, από τον καταπληκτικό ζωγράφο-συντηρητή έργων τέχνης, Γεώργιο Δημητρίου, καταφέραμε να ομορφύνουμε λίγο το σχολείο μας!

image.png
image.png

Μέσα σε λίγες ημέρες στους κλασικούς άσπρους τοίχους της αυλής εμφανίστηκε ένα βυθός ολόκληρος… ένας ιππόκαμπος, μια μέδουσα, κοράλλια μιά φάλαινα που φέρει στην πλάτη της ένα παιδί….

Απώτερος σκοπός μας ήταν σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν, τα παιδιά μας να νιώθουν χαρά και υπερηφάνεια για το όμορφο σχολείο τους! 

Και όχι μόνο αυτό. Η τοιχογραφία που βρίσκεται στην κεντρική είσοδο του σχολείου μας για να καλωσορίζει τους μικρούς μαθητές κάθε πρωί περιέχει πολλά μηνύματα σχετικά με τις αξίες της ζωής.

image.png

Τα χρώματα και υλικά που χρειαστήκαμε κατά το μεγαλύτερο μέρος ήταν προσφορά της Αθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Παλλήνης. Υλικά επίσης προσέφεραν  το χρωματοπωλείο Βουρεκάς & Σία ΟΕ μέσω του γονέα κ. Tangou και ο γονέας κ. Καράπαπας. Τους ευχαριστούμε όλους πολύ  γιατί χωρίς την προσφορά τους δεν θα είχαμε μπορέσει να κάνουμε τη σκέψη μας πράξη. 

Η αμοιβή του ζωγράφου καλύφθηκε από το ταμείο του Συλλόγου μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στη Διεύθυνση του σχολείου μας για την άριστη συνεργασία.  

Το όλο εγχείρημα και η υλοποίηση του αποτελεί ένα ακόμα «κρούσμα» συνεργασίας και αγάπης, μελών της σχολικής κοινότητας προς  το Σχολείο μας!

Με εκτίμηση,

το ΔΣ του ΣΓΚ