ΝΕΑ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

14.09.2020 AΓΙΑΣΜΟΣ

Αγαπητοί μας γονείς και κηδεμόνες,
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το 11-09-2020 Αρ. Πρωτοκόλλου: Φ7/ 119778/Δ1, έγγραφο του ΥΠΑΙΘ, την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στo σχολείο στις 8.00 με 8.15 και θα παραμείνουν μέχρι και την τέλεση του αγιασμού .

Η αποχώρηση των μαθητών θα γίνει περίπου στις 12.00. Για την είσοδο και έξοδο των μαθητών θα χρησιμοποιηθούν και οι δύο είσοδοι του σχολείου. Οι γονείς δεν εισέρχονται στο χώρο του σχολείου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρώτη μέρα των παιδιών μας στο σχολείο και τον Αγιασμό θα σας αποσταλούν  με ηλεκτρονικό μήνυμα και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του σχολείου μας. Παρακαλούμε να παρακολουθείτε τα email σας και τον διαδικτυακό τόπό του σχολείου.

Κατά την προσέλευση, αποχώρηση και την παραμονή σε εσωτερικούς χώρους  η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Ολοι οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους την σχολική τους τσάντα καθώς θα διανεμηθούν βιβλία καθώς επίσης και ένα τσαντάκι με το δεκατιανό τους , νερό, αντισηπτικό, χαρτομάντηλα, καπέλο για τον ήλιο.

Δεν έχουν φτάσει ακόμα στο σχολείο μας τα παγούρια και οι μάσκες για κάθε μαθητή /τρια. Αν  γίνει αυτό μέχρι την Δευτέρα το πρωί τότε αυτά θα διανεμηθούν στους/στις μαθητές/τριες.
Ξεκινάει μια δύσκολη και πρωτόγνωρη σε όλους σχολική χρονιά αλλά πιστεύουμε ότι με υπομονή, θετική ενέργεια και αισιοδοξία όλα θα κυλήσουν ομαλά.

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!

Με εκτίμηση,

το ΔΣ του ΣΓΚ