ΝΕΑ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σεπτέμβριος 2019 – Ιούνιος 2020

Αγαπητοί μας γονείς και κηδεμόνες,

 άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της ! Μια σχολική χρονιά τόσο διαφορετική και πρωτόγνωρη για όλους και όλες μας.

Παρά τα εμπόδια και το στενάχωρο γεγονός ότι φέτος δεν έχουμε τη χαρά να οργανώσουμε την καθιερωμένη αποχαιρετιστήρια γιορτή του συλλόγου μας, ευχόμαστε σε όλους από καρδιάς Καλό Καλοκαίρι, Καλή Ξεκούραση!

Ευχαριστούμε τους Εκπαιδευτικούς και την Διεύθυνση  του σχολείου μας για την στήριξη που παρείχαν ποικιλοτρόπως στους μαθητές τους τελευταίους δύσκολους μήνες.

Το πιο στοργικό μας αντίο θα θέλαμε να στείλουμε στα παιδιά που αποφοίτησαν από την Στ τάξη. Μεγάλωσαν κι αυτά τόσο γρήγορα και θα πάνε στο Γυμνάσιο… Ευχόμαστε  σε αυτά τα παιδιά  να συνεχίσουν με αισιοδοξία και δημιουργικότητα το ταξίδι της ζωής τους!!!

Με την ευκαιρία θα θέλαμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς τους γονείς που ως απλά μέλη προσφέρετε στο Σύλλογο λίγο από το πολύτιμο ελεύθερό σας χρόνο, αλλά κυρίως συμμετέχετε με χαμόγελο στις δράσεις μας. Ευχαριστούμε επίσης  τους συνεργάτες των απογευματινών δραστηριοτήτων μας και τις επιχειρήσεις,  που στήριξαν με συγκινητικό τρόπο όλες μας τις πρωτοβουλίες, τις εκδηλώσεις και τις προσπάθειες μας.

Το Δ.Σ.  θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά σε γονείς και παιδιά μέχρι τις επόμενες εκλογές που θα γίνουν την νέα σχολική χρονιά. Ο σύλλογος πρέπει να έχει συνέχεια για αυτό σας παροτρύνουμε να ασχοληθείτε ενεργά με το Σύλλογο και να  θέσετε υποψηφιότητα στις εκλογές του 2020 όσοι από εσάς έχετε στόχους και όραμα για το σχολείο των παιδιών μας.

Με συνεργασία και αγάπη όλα μπορούν να γίνουν πιο όμορφα!

Ας ευχηθούμε του χρόνου όλα να πάνε καλά και καλύτερα και να ανταμώσουμε τον Σεπτέμβριο προπάντων υγιείς!

Καλό καλοκαίρι με πολλες βουτιές και εμπειρίες!

Με εκτίμηση,

το ΔΣ του ΣΓΚ