ΝΕΑ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Eυχαριστίες για το Χριστουγεννιάτικο παζάρι μας

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες
Το φετινό Χριστουγεννιάτικο παζάρι του συλλόγου μας είχε μεγάλη επιτυχία. Αυτό οφείλεται στην συμμετοχή και στον θετικό τρόπο με τον οποίο το αγκάλιασαν όλες/όλοι.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους και τους φορείς που στήριξαν το παζάρι που διοργανώθηκε  με βασικό στόχο να μας φέρει όλους/όλες κοντά:
– την διευθύντρια του σχολείου μας, κ. Καποθανάση Αφροδίτη και τον σύλλογο Διδασκόντων που στήριξαν και αυτό το εγχείρημα και στάθηκαν δίπλα μας με διακριτικότητα.
– την κ. Μαργαρίτα Πέτροβα, δασκάλα μας εικαστικών στις απογευματινές δραστηριότητες, που πρόσφερε αφειδώς τον χρόνο, τη θετική ενέργεια και τη δημιουργικότητά της στα εργαστήρια κατασκευών. 
– τις δασκάλες των απογευματινών δραστηριοτήτων : Σοφία Πολυχρονοπούλου (θεατρικό), Τέσυ Ευελπίδου (Hip-Hop), Βασιλική Ρέντζιου (παραδ.χοροί) για όσα ετοίμασαν και παρουσίασαν μαζί με τα παιδιά.
– τις επιχειρήσεις που πρόσφεραν χορηγία: Κουφετοποιϊα Χατζηγιαννάκης, Σκλαβενίτης, AS-παιχνίδια, Eκδόσεις Susaeta, Totis-bingo, Nutcracker-coffeshop, Παντοπωλείο Αγ.Ιωάννου (κ.Διονύσης), Mad Max (δώρα παιδιών). 
– Όλους τους γονείς/κηδεμόνες και φίλες/φίλους που έφεραν κεράσματα, είδη για το παζάρι και βοήθησαν εθελοντικά.
Θέλουμε ακόμα να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παλλήνης κ. Σμέρο, τον Πρόεδρο του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής  κ. Μπαξεβάνη, τον Αντιδήμαρχο κ. Σταματίου και την Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Μελισσά που τίμησαν με την επίσκεψή τους το παζάρι μας. 
Ευχόμαστε, τα γούρια, τα στολίδια και τα άλλα είδη που αγοράστηκαν -σε δύσκολους καιρούς- από το παζάρι μας, να φέρουν καλοτυχία σε όλα τα σπίτια και να θυμίζουν την κοινή προσπάθεια για το σχολείο μας.   
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 
3ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα
 
image.png
image.png
image.png
image.png
image.png
image.png
image.png