ΝΕΑ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

7/4/2019-ΔΡΑΣΗ…ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σύμφωνα με τα μέχρι τώρα προγνωστικά αύριο 7/4/2019 δεν θα βρέχει οπότε η Δράση  «Κυριακάτικο Μαγείρεμα» θα γίνει. Σας ενημερώνουμε ότι έχει συγκεντρωθεί η απαιτούμενη ποσότητα των υλικών οπότε δεν χρειάζεται να φέρεται κάτι άλλο για την προετοιμασία του γεύματος. Μπορείτε όμως να προσφέρετε είδη πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες που βοηθάει η ομάδα «ΠΑΡΕΑ». Η ομάδα που θα οργανώσει την δράση θα είναι στο σχολείο μαςκατά τις 11.00.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Οι σημερινές καιρικές συνθήκες με τις σφοδρές βροχοπτώσεις δεν επιτρέπουν την δενδροφύτευση στο 10ο νηπιαγωγείο η οποία μεταφέρεται για την άλλη Κυριακή 14 Απριλίου στις 9:00πμ.

Επίσης, παρά την βροχή προμηθευτήκαμε κάποια φυτά που θα διατεθούν αύριο προς πώληση και υπάρχουν και πολύ όμορφες χειροποίητες λαμπάδες να επίλέξετε για τα βαφτιστήρια σας, τα παιδιά σας και για αγαπημένα σας πρόσωπα! Από  τις 10.00 στο σχολείο.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ανταπόκριση σας μέχρι τώρα σε αυτό το κάλεσμα αλληλεγγύης και σας περιμένουμε αύριο να μαγειρέψουμε και να προσφέρουμε όλοι μαζί !

Το ΔΣ του Συλλόγου