ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ / ΝΕΑ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Όπως ίσως γνωρίζετε, φέτος ολοκληρώνεται η θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας. Έτσι, σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία και το καταστατικό μας, πρέπει να διενεργηθούν εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, τη νέα Εξελεγκτική Επιτροπή και τους αντιπροσώπους του Συλλόγου στην Ένωση Γονέων, μέχρι τέλος Δεκεμβρίου.

Γι’ αυτό το λόγο, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΓΚ του Σχολείου μας, σας καλεί

την Παρασκευή, 30/11/2018 και ώρα 19:00,

στο χώρο του Σχολείου μας

σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση  

Θεματολογία Συνέλευσης:

  • Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός των πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ.
  • Ορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών
  • Εκλογή εφορευτικής επιτροπής η οποία θα αναλάβει την διεξαγωγή εκλογών.
  • Υποβολή υποψηφιοτήτων για το νέο ΔΣ, την εξελεγκτική επιτροπή και την Ένωση Γονέων.
  • Ενημέρωση για θέματα που αφορούν το σχολείο μας.

 

Σας ενημερώνουμε ότι αν δεν υπάρξει, στην πιο πάνω ημερομηνία, η απαιτούμενη από το καταστατικό απαρτία, δηλαδή να παρίσταται το ήμισυ του συνόλου των ταμειακώς εν τάξει μελών, κάτι που συμβαίνει συχνά, η εκλογο-απολογιστική Συνέλευση θα επαναληφθεί εκ νέου, στο χώρο του σχολείου μας και με τα ίδια θέματα :

1η  ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

την Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα  19.00

 Στην περίπτωση αυτή, η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία με όσα μέλη (ταμιακώς ενήμερα) και αν παρευρίσκονται, όχι όμως λιγότερα των 30 μελών και παίρνονται αποφάσεις για όλα τα προαναφερθέντα θέματα.

  • Αγαπητοί μας γονείς, το σχολείο είναι σημείο αναφοράς όχι μόνο στη ζωή των παιδιών μας, αλλά και στη δική μας. Θεωρούμε ότι η συμμετοχή στις αρχαιρεσίες και στις συνελεύσεις του Συλλόγου αποτελεί την εγγύηση της διατήρησης ενός ζωντανού και δραστήριου συλλόγου, όπως είναι ο δικός μας. Με ιδέες και αξίες ! Σας καλούμε λοιπόν να συμμετέχετε ενεργά στις διαδικασίες αυτές.

Η ετήσια συνδρομή των μελών του Συλλόγου για το σχολικό έτος 2019-2018 έχει οριστεί στα 10 € ανά οικογένεια ανεξαρτήτως αριθμού παιδιών ή 5€ ο γονέας. Όσοι δεν έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή μπορούν να την καταβάλουν την ημέρα της Συνέλευσης.

Με εκτίμηση , το απερχόμενο Δ.Σ. του ΣΓΚ του 3ου Δημ. Σχ. Γέρακα