ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ / ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ / ΝΕΑ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

Ας βρεθούμε… ας γνωριστούμε… να ανταλλάξουμε απόψεις… να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τα παιδιά μας και τον χώρο όπου περνάνε μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας τους!!!

Αγαπητοί μας γονείς και κηδεμόνες,

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα σας καλεί στη Γενική Συνέλευσή του, η οποία θα γίνει την Παρασκευή, 02/11/2018 και ώρα 19:00, στο χώρο του Σχολείου μας.

Θεματολογία Συνέλευσης:

  • Απολογισμός 2017-2018
  • Προγραμματισμός εκλογών
  • Συνέχιση  απογευματινών δραστηριοτήτων

Λόγω της πιθανότητας να μην υπάρξει στην πιο πάνω ημερομηνία η απαιτούμενη από το καταστατικό απαρτία, δηλαδή να παρίσταται το ήμισυ του συνόλου των ταμειακώς εν τάξει μελών, θα επαναληφθεί εκ νέου, στο χώρο του σχολείου μας και με τα ίδια θέματα :

1η  ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

τη Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018 και ώρα  19.00

 

Στην περίπτωση αυτή η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία με όσα μέλη (ταμιακώς ενήμερα) και αν παρευρίσκονται, όχι όμως λιγότερα των 30 μελών και παίρνονται αποφάσεις για όλα τα προαναφερθέντα θέματα.

Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Συλλόγου, η ετήσια συνδρομή των μελών του Συλλόγου για το σχολικό έτος 2019-2018 έχει οριστεί στα 10 € ανά οικογένεια ανεξαρτήτως αριθμού παιδιών ή 5€ ο γονέας. Όσοι δεν έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή μπορούν να την καταβάλουν την ημέρα της Συνέλευσης.

 

Η συμμετοχή σας είναι σημαντική για την αποτελεσματική λειτουργία του Συλλόγου γονέων και την καθοριστική παρουσία του στα δρώμενα του σχολείου. Μην το ξεχνάμε, το σχολείο μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ!                                                                         Με εκτίμηση ,

το Δ.Σ. του ΣΓΚ του 3ου Δημ. Σχ. Γέρακα