ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ / ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ

Tακτική Γενική Συνέλευση 2017

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες των μαθητών του 3ου Δημ. Σχ. Γέρακα,

Σας καλωσορίζουμε στη νέα σχολική χρονιά και ευχόμαστε σε όλους, ιδιαιτέρως στους μαθητές της Α’ τάξης, δύναμη, υγεία και καλή πρόοδο.

Θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε πως μετά την αλλαγή των ορίων του σχολείου μας, η Πρόεδρος και δύο μέλη έπαψαν αυτοδίκαια να αποτελούν μέλη του Συλλόγου μας. Ο απαιτούμενος αριθμός μελών του Δ.Σ., σύμφωνα με το ισχύον καταστατικό, συμπληρώθηκε με τα αναπληρωματικά μέλη (εκλογικό αποτέλεσμα των εκλογών της 16ης Δεκεμβρίου 2016) και προβήκαμε σε ανασύνθεση της συγκρότησης του Δ.Σ.

Ως εκ τούτου, σας καλούμε στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση η οποία θα γίνει στο χώρο του σχολείου μας την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19.30.

 Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι:

  1. Οικονομικός Απολογισμός – Έγκριση . Απαλλαγή Δ.Σ. ευθυνών.
  2. Έγκριση της νέας σύνθεσης του Δ.Σ για το υπόλοιπο της θητείας του συμβουλίου που εξελέγη τον Δεκέμβριο 2016, από την Γενική Συνέλευση.
  3. Τροποποίηση του καταστατικού.
  1. Προγραμματισμός της νέας σχολικής χρονιάς.
  2. Θέματα σχετικά με την κτιριακή υποδομή του σχολείου μας.
  3. Πρόγραμμα Ιδιωτικής Ασφάλισης μαθητών σε περίπτωση ατυχήματος.

Λόγω της πιθανότητας να μην υπάρξει στην πιο πάνω ημερομηνία η απαιτούμενη από το καταστατικό απαρτία, δηλαδή να παρίσταται το ήμισυ του συνόλου των ταμειακώς εν τάξει μελών, θα επαναληφθεί εκ νέου, στο χώρο του σχολείου μας και με τα ίδια θέματα :

1η ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Τη Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19.30

 

Στην περίπτωση αυτή η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία με όσα μέλη (ταμιακώς ενήμερα) και αν παρευρίσκονται, όχι όμως λιγότερα των 30 μελών και παίρνονται αποφάσεις για όλα τα προαναφερθέντα θέματα, (εκτός της τροποποιήσεως του καταστατικού που θα μεταφερθεί για συζήτηση σε επόμενη Γενική Συνέλευση).

Η παρουσία σας είναι σημαντική τόσο για την ενημέρωσή σας, όσο και για την συμβολή σας στην προσπάθεια εύρυθμης λειτουργίας του σχολείου μας.

 

Ευχόμαστε μια δημιουργική σχολική χρονιά στα παιδιά μας.

Με εκτίμηση ,

το ΔΣ του ΣΓΚ του 3ου Δημ. Σχ. Γέρακα