ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ WATER FUN ΚΟΡΙΝΘΟΥ

water-funΑγαπητοί γονείς,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το WATERFUN PARK στον Ισθμό της Κορίνθου μας έχει στείλει εκπτωτικά κουπόνια εισόδου για να σας τα μοιράσουμε. Τα κουπόνια ισχύουν για όλο το καλοκαίρι και για όλες τις ημέρες.

Τιμή εισόδου: Η τιμή εισόδου για τους γονείς και κάθε μέλος της οικογένειάς τους είναι 8€ (αντί της αρχικής τιμής 15€) με την επίδειξη του αντίστοιχου κουπονιού.

Τα παιδιά έως 4ετών είναι δωρεάν.

Στην τιμή περιλαμβάνετε η απεριόριστη χρήση όλων των κολυμβητικών εγκαταστάσεων (πισίνες & νεροτσουλήθρες) καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής σας στο πάρκο.

Έχει 4 πισίνες, εστιατόριο, καφέ. Το πιο εντυπωσιακό βέβαια, είναι οι 7 νεροτσουλήθρες: 5 για μεγάλα παιδιά και 3 για τα μικρότερα. Ανάμεσα στις πιο γνωστές νεροτσουλήθρες είναι η kamikaze slide 68 και 70 μέτρων που είναι ευθείας διαδρομή με πολλές εναλλαγές σε καθετότητα κλίσης και η black hole 110 μέτρων, μια νεροτσουλήθρα κλειστού τύπου με ελικοειδή διαδρομή…

Ø  Οι νεροτσουλήθρες και οι πισίνες εποπτεύονται από έμπειρους ναυαγοσώστες για την ασφαλή χρήση τους τόσο από παιδιά όσο και από ενήλικες.

Ø  Στο Waterfun βρίσκεται διαρκώς διπλωματούχος γιατρός για την ιατρική μέριμνα των επισκεπτών και την παροχή πρώτων βοηθειών, όπου κριθεί απαραίτητο.

Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρεστε  να κάνετε χρήση της συγκεκριμένης προνομοιακής προσφοράς μπορείτε να μας ενημερωσετε στελνοντας email στο : sillogosgk3@gmail.com ή να απευθυνθείτε στην ταμία του Συλλόγου, Μαρία Στόκκου (τηλ. 6974445263).

Καλή διασκέδαση !!