ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΣΧΟΛΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ 2017

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας πληροφορήσουμε σχετικά με την καθιερωμένη ετήσια δράση του Συλλόγου μας που αφορά  στη διάθεση αναμνηστικού φωτογραφικού πακέτου των μαθητών. Σκοπός είναι να έχουν τα παιδιά ένα ευχάριστο ενθύμιο απο τα μαθητικά τους χρόνια.

 Ειδικότερα

Την Τρίτη 2/5 και την Τετάρτη 3/5 2017 θα γίνει στο χώρο του σχολείου μας ομαδική και ατομική φωτογράφιση των μαθητών.  Καθώς η φωτογράφηση θα γίνει με δυο διαφορετικά σκηνικά, η φωτογράφηση θα γίνει σε δύο ημέρες. Την Τρίτη θα φωτογραφηθούν οι τα παιδιά των Α, Β, Γ τάξεων και την Τετάρτη τα παιδιά των Δ, Ε, Στ τάξεων.
Για να φωτογραφηθεί όμως ένα παιδί, χρειάζεται η έγκριση του γονέα ή κηδεμόνα. Γι’ αυτό το λόγο θα θέλαμε να δηλώσετε αν επιτρέπετε ή δεν επιτρέπετε τη φωτογράφιση του παιδιού σας ενώ η αγορά του φωτογραφικού πακέτου είναι προαιρετική.  Όποιος γονέας δεν επιθυμεί να φωτογραφηθεί το παιδί του να το δηλώσει συμπληρώνοντας το αντίστοιχο κουτάκι στην υπεύθυνη δήλωση.

Αναλυτική παρουσίαση

Το ατομικό πακέτο περιλαμβάνει τα παρακάτω:

α) δίπτυχο έγχρωμο λεύκωμα (φωτογραφία σχολείου, ομαδική τμήματος, παρέες & επετηρίδα μαθητών)

β) 6 ατομικές φωτογραφίες (τύπου ταυτότητας)

γ) 4 φωτογραφίες (ομαδική 15 Χ 21, ατομική 20 Χ 30, δύο ατομικές με διαφορετική πόζα 13 Χ 19).

 

Κόστος-Διάθεση πακέτου

Η τιμή του πακέτου διαμορφώνεται :

8 €/το πακέτο,

για 2 αδελφάκια 13€ και τα δύο πακέτα,

για  3 αδελφάκια 16€ .

Τα χρήματα μπορείτε να τα εσωκλείσετε σε φάκελο με τα στοιχεία του παιδιού και να τα παραδώσετε στους εκπαιδευτικούς ή στα μέλη του ΔΣ που βρίσκονται στο σχολείο πρωί και μεσημέρι καθώς επίσης κατά την διάρκεια των απογευματινών δραστηριοτήτων.

Σας ευχαριστούμε.

Το ΔΣ

Υπευθυνη δήλωση α-γ τάξη φωτογραφηση 2017 Α_Γ

Υπευθυνη Δηλωση δ-στ τάξηφωτογραφηση 2017 Δ_ΣΤ.doc