ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ 2016

Image result for εκλογεσ συλλογου εξελεγκτικη επιτροπηΑγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Οι εκλογές του Συλλόγου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου (θα συνδυαστούν με τους ελέγχους προόδου). Οι γονείς θα μπορούν να προσέρχονται για να ψηφίσουν από τις  13:00  μέχρι τις 19:00. Έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν και οι δυο γονείς κάθε παιδιού.

Η συμμετοχή όλων μας στα θέματα του σχολείου, είναι χρόνος αφιερωμένος στα ίδια μας τα παιδιά. Τονίζουμε ότι, χωρίς την ύπαρξη Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων θα σταματήσουν οι απογευματινές δραστηριότητες και όλες οι δράσεις του Συλλόγου. Ας αναλογιστούμε όλοι, αν θέλουμε πράγματι να μην  υπάρξει εκπροσώπηση των γονέων και κηδεμόνων σε αρχές ή σε αποφάσεις που αφορούν τα ίδια μας τα παιδιά….

Κατάθεση υποψηφιοτήτων μπορεί να πραγματοποιείται μέχρι τη Δευτέρα 12/12/2016 και ώρα 16.00 στην εφορευτική επιτροπή που έχει οριστεί από τη Γενική Συνέλευση, στο τηλέφωνο 697 7080250 (κα Προκοπίου), στα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ και εναλλακτικά στο mail του Συλλόγου.

Ψηφίζουμε για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σχολείου, για Αντιπροσώπους στην Ένωση Γονέων Παλλήνης και για την Εξελεγκτική Επιτροπή (η εξελεγκτικη επιτροπή αποτελείται απο 3 μέλη και συνεδριαζει μια φορα το χρονο με σκοπό τον ελεγχο των οικονομικων του Συλλόγου)

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Το μέλλον και η εκπαίδευση των παιδιών μας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να τα αφήσουμε να αποφασίζουν οι άλλοι για μας!