ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

«Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης»

Αρ.Πρωτ : 144/23.11.2016

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Όπως ίσως γνωρίζετε, φέτος ολοκληρώνεται η θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας. Έτσι, σύμφωνα με το καταστατικό μας πρέπει να διενεργηθούν οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, τη νέα Εξελεγκτική Επιτροπή και τους αντιπροσώπους του Συλλόγου στην Ένωση Γονέων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, καλεί τα μέλη του Συλλόγου σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 19:30, στο χώρο του σχολείου.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

  1. Ενημέρωση Εκλογικής Διαδικασίας
  2. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  3. Υποψηφιότητες για τις Εκλογές

Θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι στην περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία (σύμφωνα με το καταστατικό απαιτείται να παραβρεθούν τα ταμειακά εντάξει μέλη που αντιπροσωπεύουν το 1/3 των μαθητών του σχολείου), η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί εκ νέου και με τα ίδια μόνο ανωτέρω θέματα ημερησίας διάταξης, με απαρτία όχι λιγότερα των 30 ταμειακά εντάξει μελών,

τη Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου στο χώρο του σχολείου στις 19:30

Μετά το πέρας της συζήτησης των παραπάνω θεμάτων, είναι δυνατή η συζήτηση και επί θεμάτων που θα προτείνετε οι γονείς, ενώ πριν και μετά το κύριο μέρος της Γενικής Συνέλευσης θα συλλέγονται και οι ετήσιες συνδρομές που εκκρεμούν ακόμη.

Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Συλλόγου, η ετήσια συνδρομή των μελών του Συλλόγου για το σχολικό έτος 2016-2017 έχει οριστεί στα 10 € για τους δύο γονείς, ανεξαρτήτως αριθμού παιδιών.

 

Η συμμετοχή σας στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου είναι πολύ σημαντική. Η ενεργή συμμετοχή σας είναι αυτή που θα δίνει νέες προοπτικές για ένα καλύτερο σχολείο. Μην το ξεχνάμε, το σχολείο μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ!

 
Με εκτίμηση,

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημ. Σχ. Γέρακα