ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΝΕΑ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Αγαπητοί γονείς, με την λήξη της σχολικής περιόδου έγιναν διάφορες εκδηλώσεις στο σχολείο μας. Ας θυμηθούμε μερικές όμορφες στιγμές :

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 στο προαύλιο του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση λήξης των δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με επίδειξη Hip-Hop, ακολούθησαν τραγούδια με κιθάρα και τέλος οι παραδοσιακοί χοροί. Η παρουσίαση των παιδιών, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους, ήταν εξαιρετική και το θέαμα πολύ απολαυστικό. Όλα τα παιδιά έλαβαν αναμνηστικό για την συμμετοχή τους. Στα παιδιά που συμμετείχαν στο σκάκι έγιναν απονομές μεταλλίων με βάση τα αποτελέσματα του εσωτερικού πρωταθλήματος. Ακόμη, προβληθηκε βίντεο με τις επιδόσεις των μαθητών στην δραστηριότητα της εκπαιδευτικής ρομποτικής.

giorti 9 giorti 8 giorti8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους δασκάλους των δραστηριοτήτων μας που είναι οι ακόλουθοι: Βασιλική Ρέντζιου(Παραδοσιακοί χοροί), Νικόλαος Καμπάνης (Σκάκι), Παρασκευή Πολίτη (Εργαστήρι Δημιουργίας και γραφής), Αναστασία Ευελπίδου (Hip-Hop), Μηνάς Παπέλης (Κιθάρα) και Αντώνιος Σκέλλας (Ρομποτική).
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και πιο πολύ στα παιδιά μας!!!

Η γιορτή έκλεισε με ένα μίνι πρόγραμμα χορευτικών επιδείξεων απο το συγκρότημα Κρητών «Η Μεγαλόνησος» και ακολούθησε γλέντι με ζωντανή μουσική και άφθονο κρασί.

giorti 7

giorti 5

 

 

 

 

 

giorti 6 giorti 4

 

 

 

 

 

 

 

giorti 3

giorti 1

 

Στις 13 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η Καλοκαιρινή γιορτή στου σχολείου με την συμμετοχή όλων των τμημάτων. Το θέμα της εκδήλωσης ήταν :

» ‘Οπου ταξιδεύω η Ελλάδα με τονώνει».

Παρακολουθήσαμε ένα πλούσιο πρόγραμμα με χορούς και δρώμενα από όλη την Ελλάδα. Τα παιδιά με τις οδηγίες των δασκάλων τους έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μας χάρισαν ένα ωραίο θέαμα!

sxol giorti 3 sxol giorti 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sxol giorti 1

 

 

 

 

 

 

 

sxol giorti 4

 

 

 

 

 

 

Συγχαρητήρια σε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου μας γιατί συνέβαλε καθοριστικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αλλά και στην επιτυχημένη ολοκλήρωση μιας ακόμη σχολικής χρονιάς, κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Στην συνέχεια, ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας είχε ετοιμάσει μια μικρή και συγκινητική εκδήλωση για τους μαθητές της Στ΄ τάξης που αποφοίτησαν τη φετινή χρονιά προβάλλοντας βίντεο με αναμνήσεις από το δημοτικό. Σε κάθε μαθητή/μαθήτρια της Στ τάξης προσφέρθηκε αναμνηστικό λεύκωμα με φωτογραφίες και κείμενα των μαθητών. Τα λευκώματα επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί της Στ τάξης με την υποστήριξη του Συλλόγου μας.

 

party 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η γιορτή έκλεισε με ένα σουπερ αποχαιρετιστήριο πάρτι για τα παιδιά της ΣΤ τάξης, με πολλή μουσική, χορό και φαγητό!!!

party 1

 

 

 

 

 

 

 

Ευχαριστούμε τον κ. Νιζάμη για την ηχητική κάλυψη  για το πάρτυ αποφοίτησης της Στ’ Δημοτικού καθώς και όλους τους επιχειρηματίες που διέθεσαν προϊόντα τους για τις παραπάνω  εκδηλώσεις.
Ιδιαίτερα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν να επιτύχουμε τους στόχους μας, την Διευθύντρια του σχολείου μας κ. Καποθανάση Αφροδίτη, τον Πρόεδρο Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Παλλήνης κ. Κωστή Σμέρο, τον Πρόεδρο Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Παλλήνης κ. Λιακόπουλο ‘Αγγελο καθώς και το Δήμαρχο Παλλήνης κ. Ζούτσο Αθανάσιο.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων εύχεται σε όλους
Καλή συνέχεια στις Καλοκαιρινές σας διακοπές !!!