ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ / ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Συνέντευξη του Δήμαρχου Παλλήνης στους μαθητές του 3ου Δημοτικού Γέρακα

ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Συνέντευξη του Δήμαρχου Παλλήνης στους μαθητές του 3ου Δημοτικού Γέρακα με αφορμή το χτίσιμο του καινούργιου δημοτικού – νηπιαγωγείου επί των οδών Μιαούλη και Μπότσαρη στον Γέρακα.

Το Σάββατο 2/4/2016 επισκέφτηκε το σχολείο μας ο Δήμαρχος Παλλήνης, κος Αθανάσιος Ζούτσος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής ΠΕ κο Κωστή Σμέρο, για να δώσει συνέντευξη στους μαθητές που συμμετέχουν στο Εργαστήρι Λόγου και Δημιουργίας και εκδίδουν τη μαθητική εφημερίδα με τίτλο: «Η Τρίτη ματιά». Τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής υποδέχτηκαν η Διευθύντρια του σχολείου κα Αφροδίτη Καποθανάση και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κα Άννα Κουνέλη.

Τόσο ο Δήμαρχος, όσο και η Διευθύντρια και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, δέχτηκαν ερωτήσεις από τους μαθητές και απάντησαν με προθυμία για τα μαθητικά τους χρόνια, τις αναμνήσεις τους από τους δασκάλους τους, αλλά και για το καινούργιο σχολείο που χτίζεται επί των οδών Μιαούλη και Μπότσαρη. Ο Δήμαρχος ανάμεσα σε άλλα δήλωσε με περηφάνια ότι το καινούργιο δημοτικό θα είναι έτοιμο μέχρι τα Χριστούγεννα του 2016, θα έχει βιοκλιματικά χαρακτηριστικά, άνετους χώρους και θα αποσυμφορήσει τα προβλήματα που παρατηρούνται στο υπάρχον κτήριο.

Ο Δήμαρχος, η Διευθύντρια και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων σε κλίμα συγκίνησης και χαράς αντάλλαξαν ευχές για την απρόσκοπτη ολοκλήρωση του έργου, φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά και τους συμβούλεψαν να παραδειγματίζονται από τους γονείς και τους δασκάλους τους που παραμένουν πάντα άγρυπνοι φύλακες άγγελοί τους.

Ολόκληρη η συνέντευξή τους θα δημοσιευτεί στο επόμενο τεύχος της μαθητικής εφημερίδας «Η Τρίτη Ματιά»

SINEDEFXI 1 SINEDEFXI 2 SINEDEFXI 3 SINEDEFXI 4SINEDEFXI 6 SINEDEFXI 7