ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ / ΝΕΑ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η δράση «Μαζεύω Καπάκια»

Ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ουΔημοτικού Σχολείου Γέρακα και πάντα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων αισθανόμαστε υπερήφανοι που μπορέσαμε να βοηθήσουμε έστω και κατά το ελάχιστο  στην συλλογή καπακίων και την αγορά ιατρικών βοηθημάτων για άτομα ΑΜΕΑ.

Συγκεκριμένα, παραδοθηκαν 14 σακούλες γεμάτες με πλαστικά καπάκια στο Σύλλογο Εθελοντών «Προασπίζω» τα οποία θα σταλούν προς ανακύκλωση. Με τα έσοδα από την ανακύκλωση των καπακίων ο φορέας που επιλέξαμε θα μπορέσει να καλύψει το κόστος της αγοράς ή ποσοστού της αγοράς, αναπηρικών αμαξίδιων ή άλλων ειδών για άτομα ΑΜΕΑ.

Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές και τους γονείς για την μεγάλη ανταπόκριση που έδειξαν στο κάλεσμα για την δράση αυτή και η οποία συνεχίζεται.

Τα παραπάνω είδη  θα παραδοθούν σε άτομα ΑΜΕΑ απο αντιπροσωπείες μαθητών στο Βιωματικο Φεστιβαλ Ανακύκλωσης 14 & 15 Μαϊου στην Ηλιούπολη. Το σχολείο μας συμμετέχει με ευαισθησία στα δρώμενα του Φεστιβάλ στις 15 Μαϊου με την ομάδα Ηip Hop του Συλλόγου Γονέων παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με θέμα την «Διαφορετικότητα».

 

kapakia 1_3o kapakia 2_3o

 

 

kapakia 3_3o