ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μια εκδήλωση μαγική απολαύσαμε μικροί και μεγάλοι!

festival xorodion foto 2Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015, το 2ο Φεστιβαλ Παιδικών Χορωδιών με τη συμμετοχή των εξής χορωδιών : Εθνικού Ωδείου Ν. Ηρακλείου, Σπύρου Λάμπρου, “Viva Voce” 3ου Δημ. Σχ. Βούλας, «Con Anima» Συλ. Γον. 3ου Δημ. Σχ. Γέρακα και η Νεανική Χορωδία «Επτάχορδη Λύρα» Αγ. Ευθυμίου Κερατσινίου και με την ευγενική συμμετοχή του Γεράσιμου Ανδρεάτου.

Την εκδήλωση άνοιξαν οι λιλιπούτειοι χορωδοί του 3ου Νηπιαγωγείου Γέρακα.

Όλες οι Χορωδίες τραγούδησαν άψογα το ρεπερτόριο τους και εισέπραξαν παρατεταμένα χειροκροτήματα από το ακροατήριο στο Μουσικό Γυμνάσιο Λύκειο Παλλήνης.

Το β’ μέρος της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένο στον Γεράσιμο Ανδρεάτο που κέρδισε το θαυμασμό των θεατών τόσο για τη φωνή του όσο και για το απλό και προσιτό ύφος του. Μια πολύτιμη εμπειρία για τα παιδιά-μέλη των χορωδιών που συνυπήρξαν στην σκηνή με έναν σπουδαίο ερμηνευτή.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν!!! Ένα μεγάλο μπράβο στην δασκάλα μουσικής, κα Ιουλία Τζαννετουλάκου-υπεύθυνη της χορωδίας «Con Anima» Συλ. Γον. 3ου Δημ. Σχ. Γέρακα- που είχε την επιμέλεια της παράστασης, και σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης για το εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Γεράσιμο Ανδρεάτο που μας έκανε την τιμή να τραγουδήσει με τα παιδιά μας.

Ευχαριστούμε επίσης την κ. Ελένη Τσολάκη που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και παρουσίασε την εκδήλωση.

Ευχαριστούμε την Διευθύντρια μας κ. Αφρ. Καποθανάση, τον Σύλλογο Διδασκόντων καθώς και τους γονείς των παιδιών που βοήθησαν.

Να ευχαριστήσουμε επίσης την Δημοτική Αρχή Παλλήνης μας καθώς και τους χορηγούς μας.

Έτσι αφήνοντας μία μελωδική γεύση, αποχαιρετίσαμε την σχολική χρονιά, με την ευχή να πραγματοποιηθεί και το 3ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών του χρόνου.

festival xorodion foto 1

festival xorodion foto 3festival xorodion foto 4festival xorodion foto 5festival xorodion foto 6festival xorodion foto 8festival xorodion foto 9festival xorodion foto 7