ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2014-2015

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !

Το απόγευμα της Παρασκευής 12/6/2015 πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του σχολείου μας η γιορτή λήξης των απογευματινών δραστηριοτήτων του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα.

Μαζί με πολλούς γονείς και συγγενείς που βρέθηκαν καταχειροκρότησαμε τις προσπάθειες των παιδιών και των δασκάλων τους. Έτσι απολαύσαμε την επίδειξη της ομάδας του Hip-Hop αλλά και παραδοσιακούς χορούς, μουσικά κομμάτια με κιθάρα, θεατρικό δρώμενο και τραγούδια από την χορωδία μας.

Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα για να θυμούνται όλα όσα έζησαν μαζί τη σχολική χρονιά που τελείωσε. Μετάλλια απονεμήθηκαν στους μαθητές του Σκάκι (απογευματινά τμήματα συλλόγου) που κατέκτησαν την 2η θέση και του Μπάσκετ (σχολική ομάδα) για την 1η θέση, στα διασχολικά πρωταθλήματα.

Στο πλαίσιο της γιορτής προσφέρθηκαν παγωτά σε μικρούς και μεγάλους.

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους στην εκδήλωσή μας όλους τους γονείς, τους δασκάλους του σχολείου μας που ήταν παρόντες και όλα τα παιδιά.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους παιδαγωγούς των δραστηριοτήτων μας που είναι οι ακόλουθοι : Βασιλική Ρέντζιου (Παραδοσιακοί χοροί), Ιουλία Τζαννετουλάκου (Χορωδία), Στέλλα Γρίβα (Θεατρικό παιχνίδι) αλλά και Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος (Κιθάρα), Μαριέττα Μουρούτη (Σκάκι) και Αναστασία Ευελπίδου (Hip-Hop).
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και πιο πολύ στα παιδιά μας!!!

Τέλος,  το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει την Δ/ντρια του Σχολείου μας, τον Δ/ντη του 1ου Γυμνασίου Γέρακα και τον Δήμο μας για την παραχώρηση των χώρων για την πραγματοποίηση των δραστηριοτήτων.

Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση.

hip hop foto  kithara foto theatriko foto xorodia foto paradosiakoi xoroi foto