ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εξαιρετική χορευτική εκδήλωση !

Εξαιρετική Χορευτική Εκδήλωση !

Η ανάδειξη της μεγάλης προσπάθειας που κάνουν τα παιδιά του σχολείου μας, τα οποία παρακολουθούν τα απογευματινά τμήματα παραδοσιακών χορών του Συλλόγου μας, έγινε με τον καλύτερο τρόπο σε ένα όμορφο και χαρούμενο φεστιβάλ: το «1ο Μαθητικό Αντάμωμα Χορού»

Το χορευτικό φεστιβάλ έλαβε χώρα στο Γέρακα, την Δευτέρα 8 Ιουνίου, στο προαύλιο του 2ου Λυκείου Γέρακα. Διοργανωτές ήταν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου, 3ου και 4ου Δημ. Σχολείων Γέρακα, στο πλαίσιο της προσπάθειας για  ανάπτυξη δημιουργικών σχέσεων ανάμεσα στους συλλόγους της περιοχής μας και της προώθησης της λαϊκής  χορευτικής  παράδοσης  του τόπου μας.

Το φεστιβάλ παρακολούθησαν πολλοί ενθουσιώδεις γονείς, παππούδες, γιαγιάδες και δάσκαλοι που χειροκρότησαν θερμά τους μικρούς, αλλά εξαιρετικούς χορευτές.

Τα παιδιά παρουσίασαν το πρόγραμμά τους με μεράκι και χαρά φορώντας αυθεντικές παραδοσιακές στολές από διάφορα μέρη της χώρας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στα ίδια τα παιδιά, όσο και στους χοροδιδασκάλους που κατάφεραν να συνεργαστούν για να προκύψει το σχετικό αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τη Σχολική Επιτροπή Α/βάθμιας, το Δήμο Παλλήνης, την Διευθύντρια του 2ου Λυκείου Γέρακα καθώς και τους Διευθυντές του1ου, 3ου και 4ου Δημ. Σχολείων Γέρακα οι οποίοι μας υποστήριξαν στην πραγματοποίηση του 1ου Φεστιβάλ Χορού – Μαθητικό Αντάμωμα και το οποίο ελπίζουμε να γίνει θεσμός.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εκδήλωση.

mathitiko antamoma 1mathitiko antamoma 2 mathitiko antamoma 3

 

 

 

 

 

mathitiko antamoma 4 mathitiko antamoma 5 mathitiko antamoma 6

mathitiko antamoma 7 mathitiko antamoma 8