ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΝΕΑ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012-2013

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ  ΕΤΟΥΣ 2012-2013

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα υπό την αιγίδα του Δήμου Παλλήνης, διοργανώνει και σας προσκαλεί στο

1° Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών
prosklisi 1o festival asideΈΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Εκδήλωση «αφιέρωμα στο Λευτέρη Παπαδόπουλο» διοργανώνει ο Δήμος Παλλήνης και η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος του Δήμου Παλλήνης.

Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα (Κλειτάρχου και Αριστείδου).

Στην εκδήλωση τραγουδάει ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και συμμετέχουν η παιδική χορωδία της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης και η παιδική χορωδία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα.

αναρτήθηκε στις 9 Ιουν 2013 – 11:11 μ.μ. από το χρήστη Sillogos Goneon Kidemonon   [ ενημερώθηκε 10 Ιουν 2013 – 11:03 μ.μ. ]

Eκδήλωση μνήμης της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

αναρτήθηκε στις 12 Μαΐ 2013 – 7:35 μ.μ. από το χρήστη Sillogos Goneon Kidemonon

Με αφορμή την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, ο Δήμος Παλλήνης σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων Δήμου Παλλήνης, τα Σχολεία του Δήμου Παλλήνης, και τους Συλλόγους Γονέων των 2ου, 3ου, 5ου, 7ου Δημοτικών Σχολείων Γέρακα και του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου Γέρακα, διοργανώνει εκδήλωση μνήμης, την Τετάρτη 15 Μαϊου και ώρα 18:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα.

Ανθοκομική Έκθεση και Πασχαλιάτικο Μπαζάρ

αναρτήθηκε στις 18 Απρ 2013 – 9:50 μ.μ. από το χρήστη Sillogos Goneon Kidemonon   [ ενημερώθηκε 18 Απρ 2013 – 10:07 μ.μ. ]


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα σας προσκαλεί να καλωσορίσουμε όλοι μαζί την Άνοιξη, διοργανώνοντας  έκθεση λουλουδιών στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου .

Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους την Κυριακή  21 Απριλίου 2013 στην Ανθοκομική Έκθεση που θα λειτουργήσει από 10.00 έως 14.00.
Παράλληλα με την έκθεση λουλουδιών θα υπάρχουν :
-Μπαζάρ πασχαλινής λαμπάδας.
-Κλιμάκιο πυροσβεστικής με πυροσβεστικό όχημα το οποίο τα παιδιά θα μπορούν να επισκεφθούν.
-Περίπτερο με πληροφορίες σχετικές με την προστασία του περιβάλλοντος και την βελτίωση της καθημερινότητας μας.
Τέλος, αν έχετε ρούχα, παπούτσια, είδη πρώτης ανάγκης που δεν τα χρειάζεστε πια, μπορείτε να τα φέρετε στο χώρο του σχολείου. Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα τα συγκεντρώσει και  θα φροντίσουμε  να διατεθούν  στoν Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου ώστε να υποστηριχθούν οικογένειες της περιοχής μας οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.
Η παρουσία σας θα μας γεμίσει ιδιαίτερη χαρά.
Το ΔΣ.

 Συνημμένα: afisa dimot anthokom.pdf

Δραματοποίηση Ποντιακού Παραμυθιού

αναρτήθηκε στις 5 Απρ 2013 – 2:11 μ.μ. από το χρήστη Sillogos Goneon Kidemonon

Αποκριάτικη γιορτή 2013!

αναρτήθηκε στις 1 Απρ 2013 – 12:14 π.μ. από το χρήστη Sillogos Goneon Kidemonon   [ ενημερώθηκε 1 Απρ 2013 – 12:22 π.μ. ]

Την Παρασκεύη, 15/3/2013, πραγματοποιήθηκε η αποκριατικη γιορτή του σχολείου μας. Η εκδήλωση έγινε στον προαύλιο χώρο του Σχολείου μας με τρελλό κέφι και χορό! Οι μικροί μαθητές μας διασκέδασαν με αποκριάτικη μουσική και τραγούδια, χόρεψαν το γαϊτανάκι και ψυχαγωγήθηκαν με τα μαγικά κόλπα ταχυδακτυλουργού. Η γιορτή έκλεισε με το τμήμα παραδοσιακού χορού που παρούσιασε παραδοσιακά δρώμενα όπως το πιπέρι.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως όλους τους εθελόντες που βοήθησαν καθώς και τους χορηγούς μας που συντέλεσαν με τις προσφορές τους στην υλοποίηση της εκδήλωσης μας.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤ΄ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

αναρτήθηκε στις 7 Φεβ 2013 – 10:28 μ.μ. από το χρήστη Sillogos Goneon Kidemonon   [ ενημερώθηκε 7 Φεβ 2013 – 10:52 μ.μ. ]

Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα με την καθοδήγηση των δασκάλων και την υποστήριξη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων διοργάνωσαν Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο σχολείο .
Παίξανε  θέατρο, τραγουδήσανε  και δημιούργησαν όμορφα στολίδια και χρηστικά αντικείμενα, τα οποία πούλησαν σε χριστουγεννιάτικη αγορά.
Τα χρήματα που εισπράχθηκαν διατέθηκαν για την υποστήριξη οργανώσεων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.
Πιο συγκεκριμένα, αγοράστηκαν  τρόφιμα (λάδι, ζάχαρη, γάλα) αξίας 304 ευρώ και τα πρόσφεραν  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της περιοχής μας.Επίσης, καταθέσαν  το ποσό των 163 ευρώ σε κάθε μία από τις παρακάτω οργανώσεις: Ηλιαχτίδα (Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού) & Πίστη (Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Νοσ. Παίδων Αγ. Σοφία).

ΧΟΡΩΔΙΑ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΕΡΑΚΑ

αναρτήθηκε στις 1 Φεβ 2013 – 11:47 μ.μ. από το χρήστη Sillogos Goneon Kidemonon   [ ενημερώθηκε 3 Φεβ 2013 – 11:35 μ.μ. ]

Η χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα, συμμετείχε την Κυριακή 27/1/2013 στην 5η Συνάντηση Παιδικών Χορωδιών που έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ 2013.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την αιγίδα της Πνευματικής Εστίας του Ιερού  Ναού Ανδρέα Λαυρίου, στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου.
Κεφάτα και με άψογο συντονισμό υπό την διεύθυνση της κα Ιουλίας Τζανετουλάκου, τα παιδιά πλήμμύρισαν με τις μελωδικές φωνές τους το ιστορικό βιομηχανικό κτίριο, ξυπνώντας μνήμες και νοσταλγία με τραγούδια των Λοϊζου, Χατζιδάκι, Χατζηνάσιου και Κοντόπουλου, κερδίζοντας το παρατεταμένο χειροκρότημα και τις επευφημίες του κοινού. Μετρώντας στο ενεργητικό της πολλαπλές συμμετοχές σε εκδηλώσεις (Μεγάρο Μουσικής, Θέατρο Ρεματιάς κ.ά) αλλά και διακρίσεις (1η θέση στο διαγωνισμό της Χ.Ο.Ν.), η χορωδία του 3ου Δημοτικού Γέρακα συνεχίζει να μας κάνει περήφανους και να γεμίζει δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών μας.
Συμμετείχαν επίσης και οι χορωδίες :
ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΝΝΑΣ ΤΕΜΠΕΡΙΚΙΔΗ
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ANIMUS
και το μουσικό συγκρότημα «WILD EYES»

«Μεγαλώνοντας παιδιά στον 21ο αιώνα»

αναρτήθηκε στις 2 Φεβ 2012 – 6:41 μ.μ. από το χρήστη Sillogos Goneon Kidemonon

Η οικονομική κρίση που περνάει η χώρα μας, η παγκοσμιοποίηση,

η ανάπτυξη της τεχνολογίας, είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που χαρακτηρίζουν τον 21ο αιώνα.

· Τι επιπτώσεις έχουν αυτές οι αλλαγές στην εξέλιξη των παιδιών σήμερα;

· Ποιες δεξιότητες χρειάζεται να αναπτύξουν τα παιδιά;

· Πως μπορούν οι γονείς να συμβάλουν στην προετοιμασία των παιδιών τους, έτσι ώστε να έχουν περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης και εξέλιξης σε μια κοινωνία που διαρκώς αλλάζει;

Αυτά είναι κάποια από τα θέματα που θα προσπαθήσουμε να ψηλαφίσουμε σε ένα δίωρο βιωματικό εργαστήριο που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου σε συνεργασία με τον φορέα «ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ».

«Αυτά τα Χριστούγεννα μαζί!»

αναρτήθηκε στις 6 Δεκ 2011 – 1:44 μ.μ. από το χρήστη Sillogos Goneon Kidemonon   [ ενημερώθηκε 6 Δεκ 2011 – 1:59 μ.μ. ]

Η παιδική χορωδία του Συλλόγου μας συμμετέχει στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «ΔΕΛΜΟΥΖΟΣ» την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, στις 8.00 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη της οικογένειας μαθήτριας που νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Παρακαλούμε να στηρίξουμε όλοι με την παρουσία μας την εκδήλωση. Βρείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο την πρόσκληση.